Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Knollensellerie, in Stücken
- 2 Möhren (150 g), in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Porree, in dünnen Ringen (0,5 cm)
- 100 g Olivenöl
- 15 g Anislikör (z.B. Pernod)
- 100 g Noilly Prat
- 200 g Weißwein
- 200 g Geflügelbrühe
- ½ TL Salz
- 1 - 2 Dosen Safranfäden (à 0,1 g)
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2000 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert und gut abgetropft
- 4 Stängel Dill
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1654 kJ / 395 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lammkoteletts mit scharfer Tamarinden-Mango-Sauce
1 Std.
Meeresfrüchte-Cocktail
10 Min
Lammeintopf mit Paprika
50min
Wilder Hackbraten
2h
Edelfischragout
35min
Scharfe Thai-Suppe mit Meeresfrüchten
30min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 Min
Fischsuppe
1h 40min
Bouillabaisse
1 Std.
Andalusische Fischsuppe
50min
Muscheln in Weißweinsud
35min
Muscheln mit Tomatensauce
40min