Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Knollensellerie, in Stücken
- 2 Möhren (150 g), in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Porree, in dünnen Ringen (0,5 cm)
- 100 g Olivenöl
- 15 g Anislikör (z.B. Pernod)
- 100 g Noilly Prat
- 200 g Weißwein
- 200 g Geflügelbrühe
- ½ TL Salz
- 1 - 2 Dosen Safranfäden (à 0,1 g)
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2000 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert und gut abgetropft
- 4 Stängel Dill
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1654 kJ / 395 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chinakohlsuppe mit Lamm (羊肉片汤)
40min
Marinierte Fischfilets mit Sauce und Couscous-Salat
1h 20 phút
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35min
Klare Steinpilzsuppe
30 phút
Meeresfrüchte-Cocktail
10min
Muscheln mit Sahnesauce
30 phút
Erbsen-Krabben-Suppe
35min
Pochierter Karpfen mit Linsengemüse
2h 50min
Kartoffelsuppe mit geräuchertem Lachs
35min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25min
Fischsuppe
1h 40min