
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Knollensellerie in Stücken
- 2 Möhren (150 g), in Stücken
- 1 Zwiebel halbiert
- 1 Porree in dünnen Ringen (0,5 cm)
- 100 g Olivenöl
- 15 g Anislikör (z.B. Pernod)
- 100 g Noilly Prat
- 200 g Weißwein
- 200 g Geflügelbrühe
- ½ TL Salz
- 1 - 2 Dosen Safranfäden (à 0,1 g)
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2000 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert und gut abgetropft
- 4 Stängel Dill
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 395 kcal / 1654 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bloody Mary mit Paprika
15min
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45min
Lammkoteletts mit scharfer Tamarinden-Mango-Sauce
1hod.
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
8hod.
Zitronen-Hähnchen
50min
Muscheln mit Sahnesauce
30min
Kalbstafelspitz
50min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1hod. 10min
Spaghetti mit Kalbfleisch-Bolognese
50min
Bouillabaisse
1hod.
Edelfischragout
35min