
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fish cakes
- 1500 g water
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g potatoes peeled and cut into cubes (1 cm)
- 1 red onion
- 3 garlic clove
- 450 g boneless white fish fillets cut into pieces (5 cm - see Tips)
- 3 - 4 spring onions/shallots trimmed, cut into pieces
- 1 bunch fresh dill fronds only
- 4 sprigs fresh parsley leaves only
- 50 g cornichons
- 1 long red chilli trimmed and deseeded
- 40 g extra virgin olive oil
- sea salt to season
- ground black pepper to season
- 100 g plain flour
- 200 g panko breadcrumbs
- 3 eggs
- oil to shallow fry (approx. 2 cups)
Beurre blanc sauce (optional)
- 280 g salted butter cut into pieces
- 5 sprigs fresh dill fronds only (approx. 10 g)
- 2 bunches fresh chives (approx. 50 g)
- ½ onion
- ½ long red chilli
- 4 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 250 g cherry tomatoes
- 100 g white wine vinegar
- 1 lemon juiced (approx. 40g)
- 1 tbsp Dijon mustard (20 g)
- sea salt to taste
- ground black pepper to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 620.5 kcal / 2596 kJ
- Protein
- 19.6 g
- Tuk
- 42 g
- Sacharidy
- 42.7 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 20.4 g
- Sodík
- 353.5 mg
Alternativní recepty
Ossobuco with orange and fennel salad
2hod. 45min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1hod. 5min
Braised Lamb Shanks
3hod. 35min
Flank steak with horseradish cream sauce
4hod. 35min
Beef cheek Bourguignon
5hod. 25min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5hod. 15min
Rich tomato relish
2hod. 15min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4hod. 25min
Coq au vin blanc with mashed potato
1hod. 50min
Sunday lamb roast (MEATER®)
1hod. 55min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min