Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de cebolla en trozos
- 150 g de pimiento rojo en trozos
- 1 tomate maduro (aprox. 70 g)
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 200 g de vino blanco
- 300 g de fumet de pescado
- 400 g de patatas ratte (peladas y lavadas)
- 500 g de lomos de rape sin piel ni hueso (cortado en 6 trozos)
- 500 g de lomos de merluza frescos (cortado en 6 trozos)
- 18 mejillones frescos
- 12 gambones crudos enteros
- 12 almejas frescas
- 6 cigalas enteras crudas
- 1 cucharadita de maicena disuelta en medio cubilete de agua (volitelně)
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1344 kJ / 321 kcal
- Protein
- 37.81 g
- Sacharidy
- 16.42 g
- Tuk
- 11.61 g
- Vláknina
- 2.53 g
Alternativní recepty
Arroz con bogavante
1u.
Calamares rellenos
2 godz.
Canelones
13h 30min
Coca de recapte (Cataluña)
1u. 15min
Fideuá de marisco del senyoret
1 godz. 10 min
Arroz con pulpitos de playa
1h 5min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1 godz. 10 min
Albóndigas con sepia
1 Std. 20 Min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 godz. 10 min
Sepia asada y guisantes con jamón
40min
Rape con espárragos a la marinera
30min