
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de cebolla en trozos
- 150 g de pimiento rojo en trozos
- 1 tomate maduro (aprox. 70 g)
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 200 g de vino blanco
- 300 g de fumet de pescado
- 400 g de patatas ratte (peladas y lavadas)
- 500 g de lomos de rape sin piel ni hueso (cortado en 6 trozos)
- 500 g de lomos de merluza frescos (cortado en 6 trozos)
- 18 mejillones frescos
- 12 gambones crudos enteros
- 12 almejas frescas
- 6 cigalas enteras crudas
- 1 cucharadita de maicena disuelta en medio cubilete de agua (volitelně)
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 321 kcal / 1344 kJ
- Protein
- 37.81 g
- Tuk
- 11.61 g
- Sacharidy
- 16.42 g
- Vláknina
- 2.53 g
Alternativní recepty
Panellets
10hod. 30min
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30min
Esqueixada de bacalao
15min
Fideuá de marisco del senyoret
1hod. 10min
Habas guisadas a la portuguesa
50min
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min
Coca de llardons d'Olot
1hod. 30min
Arroz con bogavante
1hod.
Timbal de escalivada con patatas (Cataluña)
1hod.
Coca de recapte (Cataluña)
1hod. 15min
Albóndigas con sepia
1hod. 20min