Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm) (volitelně)
- 600 g water
- 330 g ajvar (see tip)
- 100 g cream
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ¼ tsp fine salt
- 400 g short dried pasta, e.g. fusilli, penne, macaroni etc.
- 200 g leek, cut into rings (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2794 kJ / 668 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 103 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45min
Whole Chicken with Ratatouille
1h
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 min
Creamy Turkey Stew (TM6)
Žádné hodnocení
Clam Boil
55 Min
Yakisoba Rice Vermicelli
40min
Gluten-free Vegan Lasagne
2 Std. 20 Min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40min
Keto Cream Cheese Pancakes
40min
Peanut Milk
5min
Papaya Pep-Up
5min
Bean stew with meatballs
45min