![Pasta with leek and ajvar Pasta with leek and ajvar](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5D6725E5-A40B-495B-B6D0-8E0A7877C631/Derivates/D55C898E-9F7D-402E-8581-7ECE0C4A2BAC.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm) (volitelně)
- 600 g water
- 330 g ajvar (see tip)
- 100 g cream
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ¼ tsp fine salt
- 400 g short dried pasta, e.g. fusilli, penne, macaroni etc.
- 200 g leek, cut into rings (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2794 kJ / 668 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 103 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 Min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1ωρ. 15 λεπτ.
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1 godz. 45 min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Keine Bewertungen
Canarian Potatoes with Red and Green Sauce
1 Std.
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30min
Gnocchi tricolore
35 Min
Chili non Carne
1 Std.
Soy goulash with dumplings
1 godz. 25 min
Hollandaise sauce
15 dk
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 Std.
Stuffed vegetables
1sa 20 dk