Zařízení & příslušenství
Pasta with leek and ajvar
Příprava 10min.
Celkový 30min.
3 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese (volitelně) cut into pieces (2-3 cm)40 g
-
water600 g
-
ajvar (see tip)330 g
-
cream100 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
fine salt¼ tsp
-
short dried pasta e.g. fusilli, penne, macaroni etc.400 g
-
leek cut into rings (5 mm)200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
21 g
Kalorie
2794 kJ /
668 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
12 g
Sacharidy
103 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Quick Easy Dinners
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1hod. 35min.
Vegan Burgers
45min.
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min.
Beer Pickles
24hod. 20min.
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1hod.
Salmorejo
10min.
Mediterranean pearl barley risotto
1hod.
Salmorejo
2hod. 10min.
Bucatini amatriciana
45min.
Sausage and pea risotto
30min.
Vegan bean burger
1hod. 20min.
Sizzling Jalapeño Cocktail (Metric)
3hod. 5min.