Zařízení & příslušenství
Pasta with leek and ajvar
Příprava 10min.
Celkový 30min.
3 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese (volitelně) cut into pieces (2-3 cm)40 g
-
water600 g
-
ajvar (see tip)330 g
-
cream100 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
fine salt¼ tsp
-
short dried pasta e.g. fusilli, penne, macaroni etc.400 g
-
leek cut into rings (5 mm)200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
21 g
Kalorie
2794 kJ /
668 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
12 g
Sacharidy
103 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Quick Easy Dinners
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1hod. 25min.
Mushroom Fettuccini
40min.
Courgette and Potato Parmigiana
1hod. 15min.
Miso Carbonara Udon
25min.
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1hod. 10min.
Cracked wheat and tomato kibbeh
50min.
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50min.
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35min.
Mini Frittatas
35min.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min.
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35min.
Pasta alla Puttanesca
35min.