
Zařízení & příslušenství
New potato and asparagus salad with dill pesto
Příprava 5min
Celkový 40min
4 portions
Suroviny
Peeling potatoes
-
new potatoes fitting through hole in mixing bowl lid600 g
-
water600 g
Dill pesto
-
red onion halved50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
pine nuts50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
fresh dill leaves, plus extra to garnish25 - 30 g
-
pickled capers20 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
Greek yoghurt150 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
New potato and asparagus salad
-
eggs5
-
water1300 g
-
green asparagus ends trimmed, cut in half or into thirds400 g
-
cucumber (volitelně) sliced (2 mm)150 g
-
pine nuts (volitelně) toasted, to garnish
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
528 kcal /
2209.2 kJ
Protein
22.9 g
Tuk
32.8 g
Sacharidy
39.1 g
Vláknina
6.4 g
Nasycený tuk
7.1 g
Sodík
595.8 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Flexitarian Favourites
12 recept
Mezinárodní
Mezinárodní