Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Peeling potatoes
- 600 g new potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
- 600 g water
Dill pesto
- 50 g red onion, halved
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g pine nuts
- 60 g extra virgin olive oil
- 25 - 30 g fresh dill leaves, plus extra to garnish
- 20 g pickled capers
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- 150 g Greek yoghurt
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
New potato and asparagus salad
- 5 eggs
- 1300 g water
- 400 g green asparagus, ends trimmed, cut in half or into thirds
- 150 g cucumber, sliced (2 mm) (volitelně)
- pine nuts, toasted, to garnish (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2209.2 kJ / 528 kcal
- Protein
- 22.9 g
- Sacharidy
- 39.1 g
- Tuk
- 32.8 g
- Nasycený tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 595.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Yoghurt and jalapeño dressing
10 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, TM6)
15 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1h 15min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20 min
Butter with Sun-dried Tomatoes, Basil and Parmesan
10 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Red Rice
55 min
Pease Pudding
13h 10min
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
40 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Slow Cooked Potatoes (TM6)
45 Min
Flour Tortilla
1 Std.