Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Peeling potatoes
- 600 g new potatoes, fitting through hole in mixing bowl lid
- 600 g water
Dill pesto
- 50 g red onion, halved
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g pine nuts
- 60 g extra virgin olive oil
- 25 - 30 g fresh dill leaves, plus extra to garnish
- 20 g pickled capers
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- 150 g Greek yoghurt
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
New potato and asparagus salad
- 5 eggs
- 1300 g water
- 400 g green asparagus, ends trimmed, cut in half or into thirds
- 150 g cucumber, sliced (2 mm) (volitelně)
- pine nuts, toasted, to garnish (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2209.2 kJ / 528 kcal
- Protein
- 22.9 g
- Sacharidy
- 39.1 g
- Tuk
- 32.8 g
- Nasycený tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 6.4 g
- Sodík
- 595.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Green Bean Gremolata
25 min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15 min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30 min
Gefilte Fish
1h 10 min
Orange couscous with steamed salmon
35 min
Courgette omelette
40 min
Grated Carrot Salad
10min
Penne pasta with tuna
35 min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min
Salsa Brava
10min
Soula's Spanakopita
1sa 35 dk