
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g onions cut in halves
- olive oil for greasing
- 1 ½ - 2 tsp ground cumin to taste
- ground cinnamon plus extra for garnish
- 1 ½ - 2 tsp ground coriander to taste
- 2 tsp fennel seeds
- 1 pinch saffron
- 600 g duck breast, skinless, boneless cut in pieces (3 cm)
- 150 g dried apricot, pitted cut in quarters
- 80 g water
-
1
tsp chicken stock paste, homemade
nebo 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - toasted pine nuts plus extra for garnish
- 2 lemons, preferably organic zest and juice
- 4 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- 1 tsp icing sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 477 kcal / 1997 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 37 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho
1h 15min
Beef Wellington
2h 15min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1h 10min
Gazpacho
1h 15min
Courgette and cod lasagne
1h
Gazpacho
1h 15min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1h
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20min
Pea and lettuce soup with scallops
45min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30min
Spanish flan
7h 55min
Savoury crêpes
45min