Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g onions, cut in halves
- olive oil, for greasing
- 1 ½ - 2 tsp ground cumin, to taste
- ground cinnamon, plus extra for garnish
- 1 ½ - 2 tsp ground coriander, to taste
- 2 tsp fennel seeds
- 1 pinch saffron
- 600 g duck breast, skinless, boneless, cut in pieces (3 cm)
- 150 g dried apricot, pitted, cut in quarters
- 80 g water
-
1
tsp chicken stock paste, homemade
nebo 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - toasted pine nuts, plus extra for garnish
- 2 lemons, preferably organic, zest and juice
- 4 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- 1 tsp icing sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1997 kJ / 477 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1 Std. 20 Min
Apples with cider sabayon sauce
40min
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Žádné hodnocení
Lemongrass and mint prosecco
1 Std.
Coulibiac
2h 15min
Smoked Indian-spiced quail
3 Std. 20 Min
Thai Prawn Patties
1 Std. 20 Min
Iraqi cheese pies (cheese chureck)
1h 40min
Floating islands
40min
Courgette and cod lasagne
1 Std.
Cream of red pepper and ginger soup
50min
Tex-Mex Turkey Soup
50min