Zařízení & příslušenství
Duck, apricot and pine nut pastilla.
Příprava 35min.
Celkový 50min.
4 portions
Suroviny
-
onions cut in halves100 g
-
olive oil for greasing
-
ground cumin to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground cinnamon plus extra for garnish
-
ground coriander to taste1 ½ - 2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
saffron1 pinch
-
duck breast, skinless, boneless cut in pieces (3 cm)600 g
-
dried apricot, pitted cut in quarters150 g
-
water80 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade1 tsp
-
toasted pine nuts plus extra for garnish
-
lemons, preferably organic zest and juice2
-
filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)4 sheets
-
icing sugar1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
37 g
Kalorie
1997 kJ /
477 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
8 g
Sacharidy
37 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Moroccan Street Food
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Gin-cured ocean trout salad
30hod. 20min.
Scallops with pea purée
25min.
Gratin dauphinois
50min.
Thai-style prawn broth, Spicy apples
1hod. 15min.
Steamed Molotof
30min.
Gefilte Fish
1hod. 10min.
Mussels in white wine and cream sauce
45min.
Scandinavian Brunch
Žádné hodnocení
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min.
Salmon with fennel and apple salad
1hod. 20min.
Greek Appetiser Tart
1hod. 30min.
Trout mousse
5min.