Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g onions, cut in halves
- olive oil, for greasing
- 1 ½ - 2 tsp ground cumin, to taste
- ground cinnamon, plus extra for garnish
- 1 ½ - 2 tsp ground coriander, to taste
- 2 tsp fennel seeds
- 1 pinch saffron
- 600 g duck breast, skinless, boneless, cut in pieces (3 cm)
- 150 g dried apricot, pitted, cut in quarters
- 80 g water
-
1
tsp chicken stock paste, homemade
nebo 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - toasted pine nuts, plus extra for garnish
- 2 lemons, preferably organic, zest and juice
- 4 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- 1 tsp icing sugar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1997 kJ / 477 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50min
Pumpkin and Quince Soup
1u.
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Žádné hodnocení
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50min
Cholent
4 godz. 50 min
Sichuan spaghetti
50min
Tarte tatin
2h
Pork Trotter Jelly
8 godz.
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Alpine macaroni with apple sauce
45min