Zařízení & příslušenství
Duck, apricot and pine nut pastilla.
Příprava 35min.
Celkový 50min.
4 portions
Suroviny
-
onions cut in halves100 g
-
olive oil for greasing
-
ground cumin to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground cinnamon plus extra for garnish
-
ground coriander to taste1 ½ - 2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
saffron1 pinch
-
duck breast, skinless, boneless cut in pieces (3 cm)600 g
-
dried apricot, pitted cut in quarters150 g
-
water80 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade1 tsp
-
toasted pine nuts plus extra for garnish
-
lemons, preferably organic zest and juice2
-
filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)4 sheets
-
icing sugar1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
37 g
Kalorie
1997 kJ /
477 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
8 g
Sacharidy
37 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Moroccan Street Food
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Monkfish and prawn soup
1hod.
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
45min.
Pea and Lardo Soup
1hod. 5min.
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1hod. 30min.
Eggplant cannelloni
1hod. 35min.
Onion Soup
1hod.
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min.
Coconut Prawn Soup
45min.
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min.
Spinach and Cheese Soufflés
35min.
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1hod. 35min.
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1hod. 50min.