Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di passata di pomodoro
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- ½ - 1 cucchiaino di origano secco, a piacere
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- 300 g di fagioli di soia freschi o decongelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 887 kJ / 212 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piselli in umido
1 Std. 10 Min
Spaghetti di zucchine con salsa alle olive e menta
30 Min
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 Min
Insalata di quinoa con fagioli e formaggio di capra
20 min
Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)
50 Min
Insalata messicana estiva
35 Min
Chili vegetariano
1 Std. 5 Min
Paella di fagioli rossi (vegan)
55 Min
Hummus di fave (vegan)
45 Min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1 Std.
Chili di tofu (vegan)
1 Std.
Chili (vegan)
40 Min