Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di passata di pomodoro
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- ½ - 1 cucchiaino di origano secco, a piacere
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- 300 g di fagioli di soia freschi o decongelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 887 kJ / 212 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di soia gialla
10h 35 min
Zuppa di miso con verdure
30 min
Zuppa di quinoa (senza glutine)
55 Min
Goulash di soia con gnocchi (vegan)
1h 30 min
Cous cous marino (vegan)
30 min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1 Std.
Passato di lenticchie rosse e tonno
40 Min
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1 godz. 5 min
Sorgo con mandorle e peperoni (vegan)
50 min
Seitan con crema di ceci (vegan)
1h 20 min
Zuppa di tofu e verdure
50 min
Penne seitan, mandorle e salvia
20 Min