Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di passata di pomodoro
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- ½ - 1 cucchiaino di origano secco, a piacere
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- 300 g di fagioli di soia freschi o decongelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 887 kJ / 212 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 menit
Chili di tofu (vegan)
1j
Zuppa di pollo alla messicana
50 menit
Fagiolini piccanti con arachidi
30 min
Bevanda di noci
20 min
Crocchette di germogli di soia
20 min
Svizzere vegan
1j
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15min
Purè di carciofi e tofu
20 min
Seitan con crema di ceci (vegan)
1j 20 menit
Zuppetta di pomodoro e peperone
10 min
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1j 30 menit