Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di indivia belga (4 cespi)
- 500 g di acqua
- 400 g di latte intero
- 40 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di burro
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 4 fette di prosciutto cotto
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1258.8 kJ / 300.9 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 19.5 g
- Tuk
- 19.5 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Finocchi alla valdostana
40 min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Cavolfiori gratinati
50min
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1h 40min
Frico con speck
50min
Radicchio in saor
3 godz. 45 min
Sformato di finocchi
1h
Porri in agrodolce al Varoma
30 min
Finocchi ripieni
1h
Peperoni ripieni alla feta
55min
Peperoni alla piemontese
55min