Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 300 g di cavoletti di Bruxelles a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di seppioline pulite
- 50 g di vino bianco
- 30 g di pomodori secchi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 30 g di panna, qualsiasi tipo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1853 kJ / 443 kcal
- Protein
- 36.9 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 24.7 g
- Vláknina
- 9.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari cipolle e patate
50min
Finocchi e gamberi allo zafferano
35min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 min
Anelli di totano in umido
30 min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1u.
Seppioline al vino bianco
25 min
Insalata di polpo e zucchine
1u.
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1u.
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40min