Seppioline ai cavoletti di Bruxelles

Seppioline ai cavoletti di Bruxelles

4.5 21 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod. 5min
4 porzioni

Suroviny

  • di acqua
    700 g
  • di cavoletti di Bruxelles a metà
    300 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di seppioline pulite
    400 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di pomodori secchi
    30 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di curcuma in polvere
    1 cucchiaino
  • di panna, qualsiasi tipo
    30 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 443 kcal / 1853 kJ
Protein 36.9 g
Tuk 24.7 g
Sacharidy 18.3 g
Vláknina 9.7 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...