Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 300 g di cavoletti di Bruxelles a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di seppioline pulite
- 50 g di vino bianco
- 30 g di pomodori secchi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 30 g di panna, qualsiasi tipo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1853 kJ / 443 kcal
- Protein
- 36.9 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 24.7 g
- Vláknina
- 9.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto di orata con peperoni
25min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50min
Tegamino di vongole e zucchine
40 min
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50min
Zuppa di funghi e pescatrice
45 min
Spiedini di seppioline e cetrioli
35min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min
Panzanella di pescatrice e peperoni
3h
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Insalata di totano e piselli al lime
1h
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40 min
Finocchi e gamberi allo zafferano
35min