Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 300 g di cavoletti di Bruxelles a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di seppioline pulite
- 50 g di vino bianco
- 30 g di pomodori secchi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 30 g di panna, qualsiasi tipo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1853 kJ / 443 kcal
- Protein
- 36.9 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 24.7 g
- Vláknina
- 9.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35p
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 min.
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1h
Coda di rospo con verdure
40 min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Insalata di polpo e zucchine
1h
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40 min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 min
Spiedini di polpo e patate
1 godz. 30 min
Finocchi e gamberi allo zafferano
35p