Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g di cipollotto a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di fagioli bianchi di Spagna
- 35 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 cucchiaino di paprika dolce + q.b.
- 1 cucchiaino di salsa tahin
- ½ cucchiaino di sale
- erba cipollina fresca tritata q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 640 kJ / 153 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 6.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mercimek corbasi (Crema di lenticchie rosse)
45min
Uova filanti
15min
Crema di fagioli cannellini al profumo di mare (vegan)
15min
Stoemp (purea di verdure)
35 Min
Purè di carote e latte di cocco
50 Min
Purè di ceci al curry (vegan)
35 Min
Hummus di ceci e peperoni (senza lattosio)
45min
Paté di lenticchie rosse al curry
4h 10min
Gazpacho di carote
10 Min
Purea di fagioli con spinaci
30 Min
Chili (vegan)
40 λεπτ.
Lenticchie all'indiana
35 Min