Squid à la provençale

Squid à la provençale

3.3 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 55min.
4 portions

Suroviny

  • garlic clove
    1
  • onions cut in halves
    100 g
  • red peppers cut in pieces
    200 g
  • olive oil plus extra for frying
    30 g
  • raw squid rings
    600 g
  • salt
    5 pinches
  • ground Espelette pepper
    2 pinches
  • lemon, preferably organic zest and juice
    1
  • fresh basil leaves chopped
    10
  • tomatoes cut in halves
    500 g
  • ground white pepper
    3 pinches
  • courgettes cut in cubes (approx. 1 cm)
    400 g
  • yellow pepper cut in strips (approx. 3 cm long)
    100 g
  • fennel bulb cut in strips (approx. 3 cm long)
    200 g
  • green olives, pitted
    160 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 28 g
Kalorie 1494 kJ / 357 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 8 g
Sacharidy 24 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...