
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 garlic clove
- 100 g onions cut in halves
- 200 g red peppers cut in pieces
- 30 g olive oil plus extra for frying
- 600 g raw squid rings
- 5 pinches salt
- 2 pinches ground Espelette pepper
- 1 lemon, preferably organic zest and juice
- 10 fresh basil leaves chopped
- 500 g tomatoes cut in halves
- 3 pinches ground white pepper
- 400 g courgettes cut in cubes (approx. 1 cm)
- 100 g yellow pepper cut in strips (approx. 3 cm long)
- 200 g fennel bulb cut in strips (approx. 3 cm long)
- 160 g green olives, pitted
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 357 kcal / 1494 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 24 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 h 15 min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 h 15 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35 min
Pumpkin soup
35 min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 h
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 min
Orange couscous with steamed salmon
35 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 h 35 min