Squid à la provençale
TM5 TM6

Squid à la provençale

3.3 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 1 garlic clove
  • 100 g onions, cut in halves
  • 200 g red peppers, cut in pieces
  • 30 g olive oil, plus extra for frying
  • 600 g raw squid rings
  • 5 pinches salt
  • 2 pinches ground Espelette pepper
  • 1 lemon, preferably organic, zest and juice
  • 10 fresh basil leaves, chopped
  • 500 g tomatoes, cut in halves
  • 3 pinches ground white pepper
  • 400 g courgettes, cut in cubes (approx. 1 cm)
  • 100 g yellow pepper, cut in strips (approx. 3 cm long)
  • 200 g fennel bulb, cut in strips (approx. 3 cm long)
  • 160 g green olives, pitted

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1494 kJ / 357 kcal
Protein
28 g
Sacharidy
24 g
Tuk
17 g
Vláknina
8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty