Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 garlic clove
- 100 g onions, cut in halves
- 200 g red peppers, cut in pieces
- 30 g olive oil, plus extra for frying
- 600 g raw squid rings
- 5 pinches salt
- 2 pinches ground Espelette pepper
- 1 lemon, preferably organic, zest and juice
- 10 fresh basil leaves, chopped
- 500 g tomatoes, cut in halves
- 3 pinches ground white pepper
- 400 g courgettes, cut in cubes (approx. 1 cm)
- 100 g yellow pepper, cut in strips (approx. 3 cm long)
- 200 g fennel bulb, cut in strips (approx. 3 cm long)
- 160 g green olives, pitted
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1494 kJ / 357 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min
Black-eyed bean stew with whole squid
5h 15min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Steamed Fennel Bulbs
Ninguna valoración
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 20 Min
Steamed Thai-style fish cakes
45 Min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 Std. 10 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min
Pea Gazpacho
4 Std. 15 Min