Zařízení & příslušenství
Squid à la provençale
Příprava 20min.
Celkový 55min.
4 portions
Suroviny
-
garlic clove1
-
onions cut in halves100 g
-
red peppers cut in pieces200 g
-
olive oil plus extra for frying30 g
-
raw squid rings600 g
-
salt5 pinches
-
ground Espelette pepper2 pinches
-
lemon, preferably organic zest and juice1
-
fresh basil leaves chopped10
-
tomatoes cut in halves500 g
-
ground white pepper3 pinches
-
courgettes cut in cubes (approx. 1 cm)400 g
-
yellow pepper cut in strips (approx. 3 cm long)100 g
-
fennel bulb cut in strips (approx. 3 cm long)200 g
-
green olives, pitted160 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
28 g
Kalorie
1494 kJ /
357 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
8 g
Sacharidy
24 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Provence on your table
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50min.
Mint Courgettes
30min.
Chickpea Soup (Revithia)
1hod. 40min.
Thai green broccoli and spinach soup
25min.
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min.
Pumpkin leaf stew with prawns (M'boa com xima)
55min.
Russian beetroot salad
1hod. 10min.
Cochinita Pibil (Slow-Cooked Pork)
3hod. 50min.
Seafood Salad with Pearl Barley
1hod. 35min.
Mushroom Parmentier
1hod. 10min.
Tagliatelle with porcini mushrooms
1hod.
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min.