Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g red peppers, cut into pieces (3 x 3 cm)
- 150 g red onions, cut into quarters
- 2 garlic cloves (unpeeled)
- 30 g extra virgin olive oil, plus 1 tbsp extra for roasting
- 30 g fresh ginger root
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 120 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 x 2 cm)
- 800 g water
-
1 ½
tbsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp fine salt
- 1 tsp freshly ground black pepper
-
4
tbsp curd cheese (quark)
nebo 4 tbsp Greek yoghurt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Protein
- 5.74 g
- Sacharidy
- 9.46 g
- Tuk
- 13.05 g
- Vláknina
- 1.89 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestrone
45min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 Std. 40 Min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45min
Apples with cider sabayon sauce
40min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Creamy courgette soup
25min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Duck, apricot and pine nut pastilla
50min
Courgette side dish
30min
Polenta
1h
Creamy pea soup
40min
Cream of chard soup
35min