Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g pork belly, (cured, salted)
- cold water, to soak
- 150 g onions, halved
- 150 g carrots, cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 20 g olive oil
- 900 g water
- 1 tsp lemon juice
- 250 g yellow split peas, rinsed and drained
- 20 g celery leaves, chopped
- 1 dried bay leaf
-
1
tsp dried savory
nebo 1 tbsp fresh savory, chopped - 2 tsp salted herbs, to season, to taste (see Tip)
- ground black pepper, to season, to taste
- ½ - 1 tsp salt, to season, to taste (see Tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1192.7 kJ / 285.1 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Sacharidy
- 19.7 g
- Tuk
- 12.7 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 12.2 g
- Sodík
- 1006.8 mg
Alternativní recepty
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1h 25min
Golden Fruit Smoothie
10 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 Min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1h 15min
Salted Herbs
15min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Versatile smooth soup
45 min
Creamy pea soup
40 Min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)
55 min