Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g pork belly, (cured, salted)
- cold water, to soak
- 150 g onions, halved
- 150 g carrots, cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 20 g olive oil
- 900 g water
- 1 tsp lemon juice
- 250 g yellow split peas, rinsed and drained
- 20 g celery leaves, chopped
- 1 dried bay leaf
-
1
tsp dried savory
nebo 1 tbsp fresh savory, chopped - 2 tsp salted herbs, to season, to taste (see Tip)
- ground black pepper, to season, to taste
- ½ - 1 tsp salt, to season, to taste (see Tip)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1192.7 kJ / 285.1 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Sacharidy
- 19.7 g
- Tuk
- 12.7 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 12.2 g
- Sodík
- 1006.8 mg
Alternativní recepty
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Sauerkraut soup
50min
Danish Split Pea Soup
1 Std.
Sweet Cucumber Pickles
48 godz. 20 min
Peruvian Seabass Salad
Nessuna valutazione
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 Std.
Saskatoon Berry Jam
35min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 Min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min
Tuscan White Bean Stew
1 Std.
Grisons barley soup
1h 15min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min