Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Pinienkerne (siehe Tipp)
- 500 g Schwammerl, frisch (z. B. Steinpilze oder Kräuterseitlinge)
- 50 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 80 g Olivenöl
- 1 - 1 ½ Knoblauchzehen, halbiert
- 35 - 40 g Salbeiblätter, frisch
- 10 - 15 g Minzeblättchen, frisch
- 20 - 25 g Petersilienblätter, frisch
- ¾ TL Salz
- 60 g Schalotten, halbiert
- 100 g Weißwein
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Tagliatelle
- Pfeffer, frisch gemahlen zur Dekoration
- frische Kräuter, gehackt, zur Dekoration
- Hartkäse, in Splittern
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3327 kJ / 794 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 90 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1 Std.
Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto
45 Min
Pasta "primavera"
1 Std.
Risotto mit Wildbrokkoli
40 Min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1 Std.
Lachsforelle im Rucolabiskuit mit Karottengemüse
55 dk
Gelber Fisolensalat
40 Min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 Min
Gratinierter Nudelauflauf mit Gemüse
1 Std.
Pilzragout mit Fisolen
1 Std.
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1 godz. 30 min
Marillenkuchen
1ωρ. 10 λεπτ.