Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Pinienkerne (siehe Tipp)
- 500 g Schwammerl, frisch (z. B. Steinpilze oder Kräuterseitlinge)
- 50 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 80 g Olivenöl
- 1 - 1 ½ Knoblauchzehen, halbiert
- 35 - 40 g Salbeiblätter, frisch
- 10 - 15 g Minzeblättchen, frisch
- 20 - 25 g Petersilienblätter, frisch
- ¾ TL Salz
- 60 g Schalotten, halbiert
- 100 g Weißwein
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Tagliatelle
- Pfeffer, frisch gemahlen zur Dekoration
- frische Kräuter, gehackt, zur Dekoration
- Hartkäse, in Splittern
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3327 kJ / 794 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 90 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1 godz.
Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto
45 min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1h 50min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Vegetarisch gefüllte Melanzani mit Safranjoghurt
50min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1 godz.
Frittaten
30 min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1 godz.
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1 godz.
Marillenkuchen
1h 30min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min