Kompatibilní verze
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 TL Dijonsenf
- 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen und 1 Prise zum Würzen
- 400 g Rindfleisch, Beiried, im Ganzen
- 30 g Rapsöl, etwas mehr zum Braten
-
500
g Hokkaidokürbis
nebo 500 g Butternuss-Kürbisfleisch - 250 g rote Paprika
- 120 g Zwiebeln
- 120 g Kürbiskernöl
- 120 g Kürbiskerne, geröstet
- 120 g Parmesan, in Stücken
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ Rindsuppenwürfel (für 0,5 l)
- ¼ TL Kümmel, gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 20 g Wasser
- 200 g Tagliatelle
- 100 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2695 kJ / 644 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme
35min
Hendlroulade mit Kürbisgemüse
45 min
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1h 5min
Saiblingsfilets in Erdäpfelkruste mit Frühlingskräutersauce
50min
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2j
Mühlviertler Bierschnitzel mit Erdäpfel-Vogerlsalat
2j
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50min
Boef Stroganoff
50min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1h 40min
Rindsrouladen
1h 30min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min