Kompatibilní verze
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 TL Dijonsenf
- 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen und 1 Prise zum Würzen
- 400 g Rindfleisch, Beiried, im Ganzen
- 30 g Rapsöl, etwas mehr zum Braten
-
500
g Hokkaidokürbis
nebo 500 g Butternuss-Kürbisfleisch - 250 g rote Paprika
- 120 g Zwiebeln
- 120 g Kürbiskernöl
- 120 g Kürbiskerne, geröstet
- 120 g Parmesan, in Stücken
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ Rindsuppenwürfel (für 0,5 l)
- ¼ TL Kümmel, gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 20 g Wasser
- 200 g Tagliatelle
- 100 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2695 kJ / 644 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50 menit
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1 godz. 5 min
Menü: Maronicremesuppe, Rinderfilets mit Sellerie-Erdäpfel-Gemüse und Schokotraum
1 godz. 5 min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1 Std. 15 Min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 min
Schweinslungenbraten mit Spargel
1h 10 min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1 Std. 40 Min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1j 25 menit
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1j 30 menit
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 menit
Tafelspitz mit Semmelkren
1j 20 menit
Rindsrouladen
1j 30 menit