
Kompatibilní verze
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund frische Petersilie Blättchen abgezupft
- 1 TL Dijonsenf
- 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen und 1 Prise zum Würzen
- 400 g Rindfleisch Beiried, im Ganzen
- 30 g Rapsöl etwas mehr zum Braten
-
500
g Hokkaidokürbis
nebo 500 g Butternuss-Kürbisfleisch - 250 g rote Paprika
- 120 g Zwiebeln
- 120 g Kürbiskernöl
- 120 g Kürbiskerne geröstet
- 120 g Parmesan in Stücken
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ Rindsuppenwürfel (für 0,5 l)
- ¼ TL Kümmel, gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 20 g Wasser
- 200 g Tagliatelle
- 100 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 644 kcal / 2695 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 48 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1hod.
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1hod. 5min
Backhendlsalat mit Kürbiskernen
45min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1hod. 25min
Boef Stroganoff
50min
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2hod. 40min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min
Rindsrouladen
1hod. 30min