Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 80 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 50 g di maionese
- 1 cucchiaino di ketchup
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzane alla pizzaiola
1ωρ. 10 λεπτ.
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 Min
Uova alla greca
40 Min
Involtini di prosciutto
35min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min
Zucchine ripiene
1ωρ. 10 λεπτ.
Tomino con coulis di fichi
55min
Pomodori ripieni al tonno
40 Min
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Uova ripiene di prosciutto
15 Min
Peperoni alla piemontese
55min
Bruschette con pomodorini
3j