Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 80 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 50 g di maionese
- 1 cucchiaino di ketchup
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pomodori gratinati
1 Std. 10 Min
Uova alla piemontese
45 Min
Involtini di melanzane al prosciutto
1h
Pomodori ripieni al tonno
40 Min
Insalata russa
1h
Gamberi in salsa cocktail
10 Min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30 Min
Involtini di prosciutto
35 Min
Pizzette di melanzane
40 Min
Condimento di pomodoro a crudo
15 Min
Peperoni alla piemontese
55min
Bruschette con pomodorini
3 Std.