Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 80 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 50 g di maionese
- 1 cucchiaino di ketchup
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Finocchi alla valdostana
40 min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 min
Zucchine ripiene
1 godz. 10 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Antipasto piemontese
25 min
Uova ripiene di prosciutto
15 Min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 godz. 20 min
Pomodori ripieni al tonno
40 min
Insalata russa
1h
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 min
Zucchine ripiene alla ligure
1 godz. 30 min
Peperoni alla piemontese
55 min