Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gremolada
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio senz'anima (volitelně)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
Ossibuchi
- 4 ossibuchi
- farina q.b.
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 100 g di vino bianco secco
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di dado per brodo di carne
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1247 kJ / 298 kcal
- Protein
- 32.2 g
- Sacharidy
- 5.1 g
- Tuk
- 16.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coniglio in umido
1 Std. 25 Min
Costine di maiale alle verze
1h 20min
Fegato alla veneziana
35min
Faraona ai funghi porcini
1 Std. 10 Min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Ossobuco di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta e risotto allo zafferano
4 godz. 30 min
Stracotto di manzo in umido
1h 30min
Faraona al vino rosso
1h 30min
Coniglio all'appetitosa
1 Std. 10 Min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Cassoeula
1 Std. 25 Min
Brasato di manzo al vino rosso
12sa 30 dk