Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Agar agar - ammollo
- 450 g di acqua calda
- 3 g di agar agar
Base
- 200 g di mandorle non pelate
- 300 g di uvetta
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1000 g di mele, in quarti, con la buccia e senza torsolo
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata e a fettine
- 6 cucchiai di psillio in polvere
- 15 - 30 g di cacao in polvere
Finitura
- 300 g di frutti di bosco misti freschi
- ½ limone, il succo spremuto fresco
-
2
cucchiai di sciroppo di agave
nebo 2 - 3 cucchiai di miele
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 991 kJ / 236 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 33.89 g
- Tuk
- 9.98 g
- Vláknina
- 11.56 g
Alternativní recepty
Pesto alla genovese (vegan)
10 Min
Torta ricotta e fichi
10 godz. 30 min
Torta raw al cioccolato e banana
1h 20 min
Torta banane e cioccolato
4 Std. 20 Min
Burger vegan
5 Std.
Torta alla crema e albicocche (senza glutine)
1 Std. 5 Min
Tiramisù alle mandorle (vegan)
8 godz. 55 min
Pane di soia con i semi (vegan)
5 Std.
Torta raw all'arancia e mandorle
1h 30 min
Torta raw alle carote con crema di anacardi
55min
Pan di Spagna (vegan)
50min
Torta alla macedonia di frutta
1h 30 min