Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Agar agar - ammollo
- 450 g di acqua calda
- 3 g di agar agar
Base
- 200 g di mandorle non pelate
- 300 g di uvetta
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1000 g di mele, in quarti, con la buccia e senza torsolo
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata e a fettine
- 6 cucchiai di psillio in polvere
- 15 - 30 g di cacao in polvere
Finitura
- 300 g di frutti di bosco misti freschi
- ½ limone, il succo spremuto fresco
-
2
cucchiai di sciroppo di agave
nebo 2 - 3 cucchiai di miele
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 991 kJ / 236 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 33.89 g
- Tuk
- 9.98 g
- Vláknina
- 11.56 g
Alternativní recepty
Torta carote e mango (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9u.
Gelato cocco-caramello con crêpes (senza lattosio)
8h 20min
Torta deliziosa di mandorle
9u.
Torta raw all'arancia e mandorle
1h 30min
Zuccotto all'ananas
7h 25min
Torta alla crema e albicocche (senza glutine)
1h 5 min.
Coppa fredda di crema e fragole
2 Std. 45 Min
Torta arance rosse e miele
1h 30min
Torta alla macedonia di frutta
1h 30min
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
1h 30min
Budino agli agrumi
3h 15min