Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Agar agar - ammollo
- 450 g di acqua calda
- 3 g di agar agar
Base
- 200 g di mandorle non pelate
- 300 g di uvetta
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1000 g di mele, in quarti, con la buccia e senza torsolo
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata e a fettine
- 6 cucchiai di psillio in polvere
- 15 - 30 g di cacao in polvere
Finitura
- 300 g di frutti di bosco misti freschi
- ½ limone, il succo spremuto fresco
-
2
cucchiai di sciroppo di agave
nebo 2 - 3 cucchiai di miele
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 991 kJ / 236 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 33.89 g
- Tuk
- 9.98 g
- Vláknina
- 11.56 g
Alternativní recepty
Torta al limone
55 min
Torta arance rosse e miele
1h 30min
Torta rustica di pere
2h
Cheesecake al limone
5 Std. 25 Min
Charlotte alle pere (senza glutine)
7h 15min
Cheesecake ai mirtilli
5h
Torta raw alle carote con crema di anacardi
55 min
Torta banane e cioccolato
4 Std. 20 Min
Cheesecake delle feste
4 Std. 30 Min
Meringata alle fragole
2h
Torta fior d'arancia
50 min
Pane ai semi misti
5h 20 min