Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 600 g de agua
- 500 - 600 g de patatas en rodajas finas (aprox. 5 mm)
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 600 - 700 g de pierna de cordero con hueso cortada en rodajas de aprox. 2 cm
- 3 tomates pera en rodajas de aprox. 1 cm
- 100 - 120 g de queso feta en trozos
- 6 pellizcos de sal
- 6 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Sacharidy
- 16.12 g
- Tuk
- 14.11 g
- Vláknina
- 1.95 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entraña con judías rojas y queso feta al limón
30 Min
Huevos al vapor
15 Min
Chicharro con aceitunas y alcaparras
40 Min
Ensalada de pasta con rúcula y frutos de mar
40 Min
Entrecot con costra de café y patatas chafadas
1ωρ. 10 λεπτ.
Brochetas de verduras con salsa vierge
30 Min
Pulpo a la parrilla con puré y mayonesa de wasabi
1 Std.
Bonito en salsa de sobrasada y tomatitos
30 Min
Hamburguesa Big Kahuna (Pulp Fiction)
50min
Salmón en papillote con champiñones y arroz
30 Min
Salmón à la nage
30 Min
Ataditos de solomillo ibérico con salsa de frambuesas
40 Min