Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 600 g de agua
- 500 - 600 g de patatas en rodajas finas (aprox. 5 mm)
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 600 - 700 g de pierna de cordero con hueso cortada en rodajas de aprox. 2 cm
- 3 tomates pera en rodajas de aprox. 1 cm
- 100 - 120 g de queso feta en trozos
- 6 pellizcos de sal
- 6 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Sacharidy
- 16.12 g
- Tuk
- 14.11 g
- Vláknina
- 1.95 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45min
Pechuga de pavo rellena
45min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Rodaballo en papillote con espárragos
30min
Salmón con salsa de champiñones y patatas
50min
Conejo en papillote al lemon grass
1h 30min
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
1h 20 min
Lubina en papillote con crema de grelos
45min
Papillote de pollo con uvas
40min
Cuscús de salmón al vapor con piña
1h 45min
Salmón en papillote con champiñones y arroz
30min
Tagliatelle de zanahoria y calabacín
35 Min