Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů sýru Eidam 30%, na kousky
- 180 gramů mrkve, na kousky
- 250 gramů cukety, na kousky
- 150 gramů brambor, na čtvrtky
- 150 gramů dýně, lze nahradit stejným množstvím brambor
- 150 gramů červeného hlávkového zelí, možno i bílé, na kousky
- 4 vejce
- 120 gramů polohrubé mouky
- 1 balíček kypřicího prášku do pečiva
- 1 čajová lžička soli
- 1 polévková lžíce oleje, na vymazání
- 3 snítky čerstvé petrželky, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1900 kJ / 454 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Sacharidy
- 15.6 g
- Tuk
- 34.1 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Koláč s dýní a sušenou šunkou
2 Std. 5 Min
Bramborová tortilla s medvědím česnekem
1 godz.
Bramborový salát s červenou řepou
40min
Cuketová polévka se žampióny
30min
Zapečená rýže se zeleninou
1 godz.
Platýz s míchanou zeleninou v balíčku
1 godz. 15 min
Zapečené brambory se žampióny a sýrem camembert
1 godz.
Cizrnové karbanátky
11 godz. 10 min
Selské bramborové placky se zelím
1h 20min
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1 godz.
Nádivka z cukety
50min
Bramboráky se zelím a slaninou
20min