
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 gramů vody
- 400 gramů kuřecích prsou nakrájených na plátky
- 150 gramů olivového oleje
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů balzamikového octa
- 1 polévková lžíce hořčice
- 1 špetka soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 mrkev napůl
- 1 cibule na čtvrtky
- 1 červené hlávkové zelí na čtvrtky
- 12 lístků zeleného hlávkového salátu
- 1 hruška bez jader
- 100 gramů vlašských ořechů
- 150 gramů sýru, hermelínu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 559 kcal / 2339 kJ
- Protein
- 40.2 g
- Tuk
- 33.8 g
- Sacharidy
- 19.6 g
- Vláknina
- 10.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mrkvový dip s fíky
2hod. 30min
Brokolicová pomazánka
15min
Podzimní celerový salát
15min
Křenová pomazánka
7min
Ryba po řecku
35min
Jehněčí masové kuličky s kuskusem, jogurtem a mátou
40min
Brambory s tvarohem a zeleninou
40min
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1hod. 15min
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10min
Dip z červené řepy
15min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5min
Tatarský biftek
5min