Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 gramů vody
- 400 gramů kuřecích prsou, nakrájených na plátky
- 150 gramů olivového oleje
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů balzamikového octa
- 1 polévková lžíce hořčice
- 1 špetka soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 mrkev, napůl
- 1 cibule, na čtvrtky
- 1 červené hlávkové zelí, na čtvrtky
- 12 lístků zeleného hlávkového salátu
- 1 hruška, bez jader
- 100 gramů vlašských ořechů
- 150 gramů sýru, hermelínu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2339 kJ / 559 kcal
- Protein
- 40.2 g
- Sacharidy
- 19.6 g
- Tuk
- 33.8 g
- Vláknina
- 10.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Směs na proteinový chléb
10min
Bramborový salát s červenou řepou
40 Min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 min
Rajčata plněná pohankou
1 Std.
Špenátový dip
15 min
Řecký zelný salát
2 Std. 15 Min
Francouzský chléb s vlašskými ořechy
2h 10 min
Zelný salát s křenem
10min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 min
Zelný salát s bylinkami
10min
Šnečci s kysaným zelím
1 Std. 45 Min
Ruský salát z červené řepy
1 Std. 10 Min