Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di cipolla rossa a pezzi
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 spicchio di aglio
- 2 mazzetti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 280 g di fagioli azuki rossi secchi (vedere consigli)
- 900 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1464 kJ / 350 kcal
- Protein
- 14.7 g
- Sacharidy
- 35.7 g
- Tuk
- 16.5 g
- Vláknina
- 12.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Piselli in umido
1h 10 min
Fave in umido
1h
Ceci in umido
1h 30min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1h 20 min
Fagioli alla contadina
35 min
Fagioli in umido
1h 30min
Fave al guanciale
35 min
Zuppa di quinoa
35 min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 Std. 10 Min
Piselli al naturale
1 Std. 40 Min
Fagioli alla veneta
1h 30min