Risotto alle pere e gamberetti

Risotto alle pere e gamberetti

4.3 32 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 scalogno a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 100 g di vino bianco secco
  • 1 cucchiaino di sale
  • 750 g di brodo vegetale
    750 g di acqua, + 1,5 cucchiaini di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 350 g di code di gambero grigio, pulite e lavate
  • 250 g pere tipo decana, sbucciate e a fettine (2 mm)
  • 30 g di Cognac (volitelně)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 10 g di burro

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 20.7 g
Kalorie 1909 kJ / 456 kcal
Tuk 8.6 g
Sacharidy 70 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...