Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 100 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaino di sale
-
750
g di brodo vegetale
nebo 750 g di acqua + 1,5 cucchiaini di dado per brodo vegetale fatto in casa - 350 g di code di gambero grigio, pulite e lavate
- 250 g pere tipo decana, sbucciate e a fettine (2 mm)
- 30 g di Cognac (volitelně)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1909 kJ / 456 kcal
- Protein
- 20.7 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 8.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto alle cozze
1h 5min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35min
Risotto agli asparagi e vongole
1 Std. 15 Min
Risotto funghi e mirtilli
35min
Risotto gamberi, salsiccia e mele
40min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto al salmone affumicato
30min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35min
Risotto rosmarino e speck
25min