Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Red bean paste
- 120 g dried adzuki beans
- water, for soaking
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 50 g sugar
Red bean ice cream
- 400 g milk
- 100 g icing sugar
- 5 egg yolks
- 200 g pouring (whipping) cream
- 1 sprig fresh mint, leaves only, for ganishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2326 kJ / 553 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 60.8 g
- Tuk
- 28.3 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1 Std. 10 Min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Dried Shrimp Sambal
55min
Soy milk
24h 30min