Špenátové lívance s přelivem z gorgonzoly

Špenátové lívance s přelivem z gorgonzoly

5.0 8 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
20 kusů

Suroviny

Špenátové lívance
  • 20 gramů droždí
  • 10 gramů cukru
  • 750 gramů mléka
  • 300 gramů hladká mouka
  • 1 vejce
  • 150 gramů mraženého špenátu, sekaného rozmrazeného a vymačkaného
  • 2 stroužky česneku (volitelně) nebo podle chuti
  • majoránka, sušená podle chuti
  • ½ - 1 čajová lžička soli
Gorgonzolový přeliv
  • 20 gramů másla
  • 10 gramů hladká mouka
  • 200 gramů sýru gorgonzola
    200 gramů nivy
  • 150 gramů mléka
  • 1 špetka soli
  • 1 špetka čerstvě umletého pepře

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 20 kusů

Protein 125 g
Kalorie 10916 kJ / 2599 kcal
Tuk 104 g
Vláknina 14 g
Sacharidy 291 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...