Špenátové lívance s přelivem z gorgonzoly
TM5 TM6

Špenátové lívance s přelivem z gorgonzoly

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

Špenátové lívance

  • 20 gramů droždí
  • 10 gramů cukru
  • 750 gramů mléka
  • 300 gramů hladké mouky
  • 1 vejce
  • 150 gramů mraženého špenátu, sekaného, rozmrazeného a vymačkaného
  • 2 stroužky česneku nebo podle chuti (volitelně)
  • majoránka, sušená, podle chuti
  • ½ - 1 čajová lžička soli

Gorgonzolový přeliv

  • 20 gramů másla
  • 10 gramů hladké mouky
  • 200 gramů sýru gorgonzola
  • 150 gramů mléka
  • 1 špetka soli
  • 1 špetka čerstvě umletého pepře

Nutriční hodnoty
na 20 kusů
Kalorie
10916 kJ / 2599 kcal
Protein
125 g
Sacharidy
291 g
Tuk
104 g
Vláknina
14 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 74 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty