Zařízení & příslušenství
Listové těsto plněné špenátem a sýrem
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 15min.
20 plátků
Suroviny
-
100 gramů ementálu
-
1 kus šalotky
-
1 stroužek česneku
-
20 gramů olivového oleje
-
70 gramů smetany
-
300 gramů špenátových listů, čerstvých mladých
-
1 vejce
-
500 gramů listového těsta
-
1 polévková lžíce másla rozpuštěného
-
voda na potření
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 plátek
Protein
3.5 g
Kalorie
619 kJ /
148 kcal
Tuk
10.8 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
9.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vaříme dětem
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1hod. 20min.
Batátové cheesecake bars
2hod.
Domácí bulky
25min.
Čočkové biftečky s mrkví
50min.
Gnocchi ve vinné omáčce s koprem a lososem - z jednoho hrnce
30min.
Špenátové gnocchi alla Romana
1hod. 25min.
Cuketovo-cizrnové placičky
8hod. 20min.
Quiche s cuketou a šunkou
1hod. 20min.
Vegetariánský rýžový salát
40min.
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50min.
Těstoviny s ajvarem a se sýrem
25min.
Čočka na kyselo
2hod. 55min.