Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů mrkve, na kolečka
- 40 gramů cibule, napůl
- 350 gramů čočky, namočené min. 2 hodiny, scezené
- 100 - 120 gramů zelené papriky, na kousky
- 1 čajová lžička červené papriky, mleté
- 20 gramů olivového oleje
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 česnek, celá palice, umytá a neoloupaná
- 1 bobkový list, suchý
- 100 gramů klobásy chorizo, na plátky (0,5 cm)
- 100 gramů anglické slaniny, na kostičky (1 x 1 cm)
- 700 gramů vody
- 1 - 2 špetky kajenského pepře, mletého, na dochucení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1504 kJ / 359 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1 Std. 20 Min
Salát z nových brambor s uzeným pstruhem
40 Min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 Min
Lasagne s kysaným zelím
1h 50min
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45 Min
Fazolový guláš s klobásou
11hod. 25min
Fazole po bretaňsku
35 Min
Ruský salát z červené řepy
1 Std. 10 Min
Lilkové ragú s cizrnou
45 Min
Zelný hrnec s vepřovým masem
50min
Pikantní fazolová polévka
11hod.
Eintopf se zelím a kroupami
1 Std.