
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů olivového oleje
- 450 gramů červené cibule na půlky
- 80 gramů slaniny, na kostičky
-
1
vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
nebo 1 kuřecí bujón (pro 0,5l vody) rozdrobený - ½ polévkové lžíce provensálského koření
- 200 gramů červeného vína
- 100 gramů vody
- 500 gramů moučných brambor ve slupce, na kostky (3 cm)
- 4 - 5 kuřecích stehen, bez kůže, s kostí (přibližně 550 gramů)
- 250 gramů čerstvých hub na čtvrtky
- 1 polévková lžíce čerstvé petržele nasekané, na ozdobení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 445 kcal / 1862 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vepřové maso s houbami na víně
1hod. 50min
Hovězí Stroganoff
1hod.
Pečené kuře s tapenádou a bramborová kaše s karamelizovanou cibulí
2hod. 15min
Těstoviny s vinnou klobásou a červeným vínem
20min
Rybí guláš s krevetami
45min
Rybí polévka s pórkem
35min
Cukety plněné krůtím masem
1hod. 10min
Kulebjaka - piroh se zelím a houbami
2hod. 40min
Krůtí prsa à la španělský ptáček
25min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1hod. 25min
Žampiónový krém s estragonem
Žádné hodnocení
Líčka marinovaná v černém pivu
4hod. 35min