Zařízení & příslušenství
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
30 gramů olivového oleje
-
450 gramů červené cibule na půlky
-
80 gramů slaniny, na kostičky
-
1 kuřecí bujón (pro 0,5 l vody), rozdrobený1 vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
-
½ polévkové lžíce provensálského koření
-
200 gramů červeného vína
-
100 gramů vody
-
500 gramů moučných brambor ve slupce, na kostky (3 cm)
-
4 - 5 kuřecích stehen, bez kůže, s kostí (přibližně 550 gramů)
-
250 gramů čerstvých hub na čtvrtky
-
1 polévková lžíce čerstvé petržele nasekané, na ozdobení
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
31 g
Kalorie
1862 kJ /
445 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
4.5 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Kuřecí menu
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Celé kuřátko na pomerančích
1 Std. 25 Min
Pečený losos s miso a korejskou chilli pastou
Keine Bewertungen
Kuřecí kousky v jogurtové marinádě s bramborami
12 Std. 30 Min
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40 Min
Kuřecí kapsy s pórkem, bylinkami a vařenými bramborami
45 Min
Krůtí plátky na houbách
50 Min
Šašlik s rajčatovou salsou
35 Min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 Min
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50 Min
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40 Min
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50 Min
Kuře na bylinkách se zeleninou v páře
1 Std.