Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů olivového oleje
- 450 gramů červené cibule, na půlky
- 80 gramů slaniny, na kostičky
-
1
vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
nebo 1 kuřecí bujón (pro 0,5l vody), rozdrobený - ½ polévkové lžíce provensálského koření
- 200 gramů červeného vína
- 100 gramů vody
- 500 gramů moučných brambor, ve slupce, na kostky (3 cm)
- 4 - 5 kuřecích stehen, bez kůže, s kostí (přibližně 550 gramů)
- 250 gramů čerstvých hub, na čtvrtky
- 1 polévková lžíce čerstvé petržele, nasekané, na ozdobení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jehněčí masové kuličky s kuskusem, jogurtem a mátou
40min
Plněné kapustové listy s rajčaty
Pas d’évaluation
Šťavnatý kořeněný jehněčí guláš s kumquatem
1 godz. 5 min
Žampiónový krém s estragonem
Pas d’évaluation
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30min
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Pas d’évaluation
Telecí závitky s nivou a sýrovou omáčkou
55min
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1h 30min
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
49 Std. 5 Min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1h 25min
Karibské pomalu dušené jehněčí s rýží
9h 15min
Vepřové kousky na zázvoru
25 min