Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů olivového oleje
- 450 gramů červené cibule, na půlky
- 80 gramů slaniny, na kostičky
-
1
vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
nebo 1 kuřecí bujón (pro 0,5l vody), rozdrobený - ½ polévkové lžíce provensálského koření
- 200 gramů červeného vína
- 100 gramů vody
- 500 gramů moučných brambor, ve slupce, na kostky (3 cm)
- 4 - 5 kuřecích stehen, bez kůže, s kostí (přibližně 550 gramů)
- 250 gramů čerstvých hub, na čtvrtky
- 1 polévková lžíce čerstvé petržele, nasekané, na ozdobení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kotleta s hříbky a rýží
55 min
Kuřecí kapsy s bramborami a zeleninou
54 Min
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1h
Kuře na kari s olivami
50 min
Krůtí plátky na houbách
50 min
Vepřové kousky na zázvoru
25 Min
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50 min
Guláš se středozemní zeleninou
1h 30 min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1h 50min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1h 25min
Vepřové maso s houbami na víně
1h 50min
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30 min