Kompatibilní verze
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di Parmigiano reggiano (a pezzi 2-3 cm)
- 30 g di mandorle pelate
- 50 g di foglie di basilico fresche lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di sale
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di fagiolini verdi freschi
- 500 g di patate a fette 4-5 mm
- 500 g di acqua
- 200 g di scamorza a fettine
- 70 g di latte
- pomodori q.b. per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1574.5 kJ / 376.3 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min
Verdure ripiene
1 Std. 20 Min
Sformatini di verza e mortadella
1h 30min
Torta di asparagi
1 Std. 10 Min
Cestino di brisèe con taccole e sgombri
1h 30min
Cheesecake al forno con fagiolini
2 Std.
Crostata di fiori e zucchine
1 Std. 35 Min
Strudel di lattuga e burrata
1 Std. 20 Min
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Verdurine in sfoglia
1 Std.
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.
Strudel di broccoletti
1 Std. 40 Min