Stufato di agnello con finocchi

Stufato di agnello con finocchi

3.8 4 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 55min
4 porzioni

Suroviny

  • di bocconcini di carne di agnello
    600 g
  • bulbi di finocchio (500 g circa)
    1 - 2
  • di acqua
    750 g
  • di cipolla a pezzi
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • stecca di cannella piccola
    1
  • di semi di finocchio
    ¼ cucchiaino
  • di succo di limone
    1 cucchiaio

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 283 kcal / 1183 kJ
Protein 18.5 g
Tuk 22.4 g
Sacharidy 1.8 g
Vláknina 0.5 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...