
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di bocconcini di carne di agnello
- 1 - 2 bulbi di finocchio (500 g circa)
- 750 g di acqua
- 100 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 stecca di cannella piccola
- ¼ cucchiaino di semi di finocchio
- 1 cucchiaio di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 283 kcal / 1183 kJ
- Protein
- 18.5 g
- Tuk
- 22.4 g
- Sacharidy
- 1.8 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di manzo con patate
1hod. 10min
Spezzatino di tacchino, patate e piselli
1hod. 30min
Porcini al funghetto
50min
Pollo con funghi al vino rosso
55min
Pollo alla cacciatora
50min
Pollo in umido ai funghi
50min
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40min
Spezzatino di vitello e carciofi (per 2 persone)
50min
Pesce spada con fagiolini e olive
40min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1hod. 10min
Scaloppine alla pizzaiola
25min