
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiai di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 24 gamberi crudi sgusciati e privati del filo intestinale
- 80 g di cipolla a metà
- 2 spicchi di aglio
- 500 g di cetrioli senza la buccia, a pezzi
- 1 limone a fette, ognuna tagliata in quarti
- 500 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 200 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 2 cucchiai di aneto fresco tritati (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 175 kcal / 733 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di topinambur e tartufo
55min
Aperitivo analcolico al cetriolo e zenzero
15min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2hod.
Crema fredda di barbabietole e yogurt
15min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35min
Gazpacho prosciutto e melone
2hod. 10min
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1hod. 10min
Vellutata di indivia belga e speck
50min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30min
Vellutata di topinambur e salvia
50min
Crema di finocchi
35min