Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiai di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 24 gamberi crudi sgusciati e privati del filo intestinale
- 80 g di cipolla, a metà
- 2 spicchi di aglio
- 500 g di cetrioli, senza la buccia, a pezzi
- 1 limone, a fette, ognuna tagliata in quarti
- 500 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 200 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 2 cucchiai di aneto fresco, tritati (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 733 kJ / 175 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50 menit
Crema di asparagi verdi
50 menit
Zuppa di rape
40 min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35 Min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 menit
Condimento allo yogurt (TM6)
12 Std. 30 Min
Vellutata fredda d'estate
1j
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45 Min
Crema fredda di barbabietole e yogurt
15min
Crema di asparagi
50 menit
Vellutata fredda peperone, melanzana e curry
2j
Zuppetta di pomodoro e peperone
10 min