Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Jakobsmuscheln, frisch und in der Schale
- 75 g weißer Portwein
- 75 g Wermut, trocken (z.B. Noilly Prat)
- 75 g Weißwein (z.B. Riesling, trocken)
- 1 Schalotte
- 110 g Butter, in Stücken
- 300 g Maronen, gegart, geschält, (Vakuum verpackt)
- 500 g Geflügelfond, hell
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 EL Rapsöl
- ½ TL Kaffee, gemahlen
- ½ TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1625 kJ / 388 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25 min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40 min
Vitello Tonnato
48 godz.
Maronencremesuppe
30 min
Würzige Kürbissuppe
1 Std.
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1 Std. 50 Min
Lachscreme mit Endiviensalat
2h
Jakobsmuschelsuppe mit Rosmarin-Crostini und Zitronenöl
5h
Maronencremesuppe
1h 30min
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35 min
Maronisuppe mit Pilztascherl
40 min