Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
TM5 TM6

Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln

4.9 (358 hodnocení)

Suroviny

  • 6 Jakobsmuscheln, frisch und in der Schale
  • 75 g weißer Portwein
  • 75 g Wermut, trocken (z.B. Noilly Prat)
  • 75 g Weißwein (z.B. Riesling, trocken)
  • 1 Schalotte
  • 110 g Butter, in Stücken
  • 300 g Maronen, gegart, geschält, (Vakuum verpackt)
  • 500 g Geflügelfond, hell
  • 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
  • 2 EL Rapsöl
  • ½ TL Kaffee, gemahlen
  • ½ TL Salz
  • ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
1625 kJ / 388 kcal
Protein
7 g
Sacharidy
27 g
Tuk
23 g
Vláknina
4.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty