Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln

Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln

4.9 399 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 50min.
6 Portionen

Suroviny

  • Jakobsmuscheln frisch und in der Schale
    6
  • weißer Portwein
    75 g
  • Wermut, trocken (z.B. Noilly Prat)
    75 g
  • Weißwein (z.B. Riesling, trocken)
    75 g
  • Schalotte
    1
  • Butter in Stücken
    110 g
  • Maronen, gegart, geschält (Vakuum verpackt)
    300 g
  • Geflügelfond hell
    500 g
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    200 g
  • Rapsöl
    2 EL
  • Kaffee, gemahlen
    ½ TL
  • Salz
    ½ TL
  • weißer Pfeffer, gemahlen
    ¼ TL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 7 g
Kalorie 1625 kJ / 388 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 4.5 g
Sacharidy 27 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...