Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Jakobsmuscheln, frisch und in der Schale
- 75 g weißer Portwein
- 75 g Wermut, trocken (z.B. Noilly Prat)
- 75 g Weißwein (z.B. Riesling, trocken)
- 1 Schalotte
- 110 g Butter, in Stücken
- 300 g Maronen, gegart, geschält, (Vakuum verpackt)
- 500 g Geflügelfond, hell
- 200 g Sahne
- 2 EL Rapsöl
- ½ TL Kaffee, gemahlen
- ½ TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1625 kJ / 388 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Maronencremesuppe
30 min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Maronisuppe mit Pilztascherl
40 min
Crème brûlée
2h 30min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4小时 30 分钟
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10h
Maronencremesuppe
1sa 30 dk
Vitello Tonnato
48h
Spargelcremesüppchen mit Käsechips
40 min
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35 min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 min