
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Jakobsmuscheln frisch und in der Schale
- 75 g weißer Portwein
- 75 g Wermut, trocken (z.B. Noilly Prat)
- 75 g Weißwein (z.B. Riesling, trocken)
- 1 Schalotte
- 110 g Butter in Stücken
- 300 g Maronen, gegart, geschält (Vakuum verpackt)
- 500 g Geflügelfond hell
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 EL Rapsöl
- ½ TL Kaffee, gemahlen
- ½ TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 388 kcal / 1625 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1hod. 30min
Maronencremesuppe
30min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4hod. 30min
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5hod. 15min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2hod. 45min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1hod. 50min
Gazpacho Andalusia
40min
Maronisuppe mit Pilztascherl
40min
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Vitello Tonnato
48hod.