Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'oignon jaune, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 200 g de poivron rouge, épépiné et coupé en morceaux
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, détaillée en cubes (2-3 cm)
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- 2 pincées de piment doux
- 20 g d'huile d'olive
- 150 g de lardons
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 400 g de bouillon de viande
- 800 g de pommes de terre à chair ferme, détaillées en cubes (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2507 kJ / 598 kcal
- Protein
- 39.8 g
- Sacharidy
- 36.8 g
- Tuk
- 32.3 g
Alternativní recepty
Navarin d'agneau
1 godz. 15 min
Lapin à la provençale
1h
Lapin à la moutarde
1h
Navarin d'agneau printanier
1 godz. 20 min
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1h
Sauté de veau Marengo
55 Min
Ma moussaka "désorientée"
1h 30min
Osso-buco
1 godz. 20 min
Colombo de porc
1 godz. 15 min
Estouffat toulousain
2h
Garbure
1 Std. 10 Min
Brandade de morue
24sa 35 dk