Caserecce ai semi, uvetta e melanzane (vegan)

Caserecce ai semi, uvetta e melanzane (vegan)

4.3 12 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 5 foglie di menta fresca lavate
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 350 g di melanzane violette rotonde a dadini (1 cm circa)
  • 2 ½ cucchiaini di sale preferibilmente integrale + q.b.
  • 1200 g di acqua
  • 320 g di pasta secca tipo caserecce
  • 60 g di semi misti
  • 20 g di uvetta ammollata per 10 minuti in acqua tiepida e strizzata.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 13 g
Kalorie 2104 kJ / 503 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 8 g
Sacharidy 65 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...