Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 5 foglie di menta fresca, lavate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di melanzane violette rotonde a dadini (1 cm circa)
- 2 ½ cucchiaini di sale, preferibilmente integrale + q.b.
- 1200 g di acqua
- 320 g di pasta secca tipo caserecce
- 60 g di semi misti
- 20 g di uvetta, ammollata per 10 minuti in acqua tiepida e strizzata.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2104 kJ / 503 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli ai carciofi e piselli
30 Min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1 Std. 5 Min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1h
Trofie al ragù di seitan, melanzane e noci
40min
Pipette primaverili
45 Min
Penne al ragù vegetale, finocchietto selvatico e scaglie di Parmigiano reggiano DOP (di Francesca Romana Barberini)
35min
Penne melanzane e menta
50 min
Penne risottate al pesto di melanzane
40min
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40min
Fusilli e melanzane
25min