
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 5 foglie di menta fresca lavate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di melanzane violette rotonde a dadini (1 cm circa)
- 2 ½ cucchiaini di sale preferibilmente integrale + q.b.
- 1200 g di acqua
- 320 g di pasta secca tipo caserecce
- 60 g di semi misti
- 20 g di uvetta ammollata per 10 minuti in acqua tiepida e strizzata.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 503 kcal / 2104 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 65 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne melanzane e menta
50min
Pasta integrale con crema di fave
40min
Insalata di riso Thai con uvetta e peperoni
45min
Crema pasticcera (vegan)
15min
Carbonara di seitan
40min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1hod.
Penne seitan, mandorle e salvia
20min
Orecchiette cime di rapa e seitan
40min
Polpette di pane e seitan con cipolle stufate
55min
Pasta al forno vegan
1hod.
Orecchiette con zucca, porcini e noci
3hod. 30min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1hod. 5min