Kompatibilní verze
Erbsen-Reis-Salat mit Rote Bete und Koriander-Lachs
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 geh. TL Korianderkörner
- 2 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 10 Stängel Thymian, abgezupft
- 3 - 4 Frühlingszwiebeln, Weißes in Stücken (1,5 cm), Hellgrünes in feinen Ringen
- 20 g Pflanzenöl
- 500 g Rote Bete, gekocht
- 40 g Balsamico, hell
- 1240 g Wasser
- 150 g Langkornreis
- 200 g Erbsen, TK
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut
- 2 TL Honig, flüssig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2252 kJ / 537 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quinoasalat mit Gemüse und Kräutern
35min
Frische Kastanien-Trofie mit Pesto, Kartoffeln und grünen Bohnen
1h 40min
Bunter Quinoa-Salat
50 min
Spinat-Radieschen-Salat
15 Min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1 Std. 15 Min
Graupen-Tomaten-Salat
45 min
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40 min
Gewürz-Zander mit Topinambur-Kartoffel-Gemüse
45 min
Lachs mit Zucchinireis
45 min
Kürbis-Joghurt-Curry mit Kichererbsen
1 godz. 10 min
Quinoa-Salat mit Zucchini und Möhren
1hod. 45min
Quinoa-Gemüse-Salat
30 min