Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Couscous
- 100 g Rosinen
- 600 g Wasser
- 3 EL Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 ½ TL Ras el Hanout (siehe Tipp)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
-
500
g Hühnerunterkeulen, ohne Haut, vom Knochen gelöst
nebo 500 g Hühnerbrustfilets, ohne Haut, in Würfeln (ca. 3 cm) - 10 - 12 Pflaumen, getrocknet, ohne Kern, halbiert
- 60 g Honig (siehe Tipp)
- 50 g Mandelstifte
- 2 EL frische Korianderblätter, gehackt zur Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3182 kJ / 760 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 91 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 11 g
Alternativní recepty
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2h
Cape Malay Hähnchen-Curry
1h
Marokkanisches Huhn mit Couscous
45min
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1h
Hähnchen arabisch mit Couscous
45min
Hühnerbruststreifen in Erdnusssauce
45min
Hähnchen-Tajine mit Birnen und Backpflaumen
40min
Zitronenhuhn mit Bulgur
1h
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1h 50 min.
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10min
Orientalischer Lammeintopf
1 Std. 10 Min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h