Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g Zwiebeln, geviertelt
- 80 g Pflanzenöl
- 20 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 4 Knoblauchzehen
- 2 grüne Chilischoten, frisch, halbiert, nach Wunsch entkernt
- 2 Kardamomkapseln, schwarz, leicht eingedrückt
- 4 Nelken
- 1 Zimtstange
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 1 TL Mehl
- 1 TL Salz
-
600
g Pangasiusfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (3-4 cm)
nebo 600 g Pangasiusfilet, TK, aufgetaut, in Stücken (3-4 cm) - 160 g Kokoscreme
- 90 g Wasser
- 25 g Limettensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1743 kJ / 417 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schnelles Lamm-Dhansak
45 min
Dahi Wali Macchi (Schellfisch in Joghurt gebacken)
50min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1h
Schnelles Lamm Dhansak
50min
Garnelen Bhuna
30 min
Lamm Keema mit Erbsen
1h
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Chicken Jalfrezi
1h
Chicken Saag
50min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 Std. 10 Min
Chicken-Mushroom Balti
50min