
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Wolfsbarschröllchen
- 8 Stängel Minze abgezupft
- 6 Stängel Petersilie abgezupft
- 2 Lorbeerblätter, frisch
- 1 Knoblauchzehe klein
- 1 - 2 Orangen Bio, 2 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 1 Zitrone Bio, 2 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 30 g Paniermehl
- Olivenöl zum Einfetten
- 8 Stücke Wolfsbarsch (à ca. 110 g), ohne Haut
- Salz zum Würzen
Olivenkartoffeln
- 1 Zwiebel (40 g), halbiert
- 1 rote Peperoni in Stücken
- 30 g Oliven entsteint
- 3 Stängel Petersilie abgezupft
- 1000 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, festkochend mittelgroß, geviertelt
- 3 EL Olivenöl
- 20 g Kapern fein
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Orangensauce
- 2 TL Zucker
- 2 Prisen Salz
- 2 EL Limoncello
- 6 EL Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 677 kcal / 2839 kJ
- Protein
- 48 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 40 g
Alternativní recepty
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1hod. 20min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1hod. 20min
Saibling mit Artischocken
40min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1hod. 30min
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Skrei mit Muschelragout
1hod. 45min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40min
Tagine mit Seeteufel
1hod.
Kabeljau mit buntem Gemüse und Weißweinsauce
45min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1hod. 20min
Edelfischragout
35min