Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Wolfsbarschröllchen
- 8 Stängel Minze, abgezupft
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Lorbeerblätter, frisch
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 1 - 2 Orangen, Bio, 2 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 1 Zitrone, Bio, 2 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 30 g Paniermehl
- Olivenöl zum Einfetten
- 8 Stücke Wolfsbarsch (à ca. 110 g), ohne Haut
- Salz zum Würzen
Olivenkartoffeln
- 1 Zwiebel (40 g), halbiert
- 1 rote Peperoni, in Stücken
- 30 g Oliven, entsteint
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1000 g Wasser
- 600 g Kartoffeln, festkochend, mittelgroß, geviertelt
- 3 EL Olivenöl
- 20 g Kapern, fein
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Orangensauce
- 2 TL Zucker
- 2 Prisen Salz
- 2 EL Limoncello
- 6 EL Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2839 kJ / 677 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 33 g
Alternativní recepty
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1j 20 menit
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Rindersteaks mit Kartoffelplätzchen und Rucolasalat
9h
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1j 20 menit
Skrei mit Muschelragout
1 Std. 45 Min
Gratinierte Dorade mit Kartoffelsalat
1j 20 menit
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1j
Lammfilets mit Lavendel
13 godz.
Perlhuhn Quatre-Épices
50 menit
Tagine mit Seeteufel
1j
Rotbarben-Mousseline mit Mittelmeersauce
1 godz. 35 min
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40 min