Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Blumenkohl, in Röschen
- 250 g Zucchini, in Stücken
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 30 g Vollmilch
- 6 Eier
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Muskat
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 500 g Wasser
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1336 kJ / 318 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Spinattorte
1h
Rotkohl-Risotto
50 min
Blumenkohl-Curry
30min
Rotkohl-Kokos-Slaw
20 Min
Blumenkohl-Puffer
30min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45 min
Brokkoli-Omelettes
35min
Gemüse-Muffins mit Tomatensalat
1h 10min
Möhren-Kräuter-Omelette
50 min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1h 20min
Falsche Gnocchi
1h
Blumenkohl-Taboulé
2 godz. 25 min