Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 dente de alho
- 5 g gengibre cortado em fatias (2 mm)
- 30 g azeite
- 20 g farinha
- 400 g peito de peru cortado em pedaços (4-5 cm apox.)
- 40 g alho-francês cortado em rodelas (5 mm aprox.)
- 80 g cenoura cortada em rodelas (5 mm aprox.)
- 40 g feijão-verde redondo congelado
- 4 c. sopa de molho de soja
- 1200 g água
-
200
g arroz agulha
nebo 200 g arroz jasmine
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1894.5 kJ / 452.8 kcal
- Protein
- 27.9 g
- Sacharidy
- 49.2 g
- Tuk
- 15.1 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 969 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guisado de peru com alho
45 Min
Filetes de peixe-espada e legumes a vapor com arroz pilaf
45 Min
Guisado de frango – na massa
3 godz. 5 min
Frango marinado com legumes de Verão
1h 45 min.
Salada de espelta com salmão, edamame e tomate-cereja
Keine Bewertungen
Bacalhau ao vapor com salada de cherovia e molho de laranja
45 Min
Filetes de linguado e cuscuz de papaia e tomate
30 Min
Frango com alho e uvas
2 Std. 10 Min
Salmão a vapor com molho doce de gengibre e soja
30 Min
Peixe com citrinos e arroz de cenoura
35 Min
Cubinhos de frango salteados com cogumelos e molho tamari
35 Min
Peixe cítrico e legumes a vapor
40 Min