Kompatibilní verze
Lasagne con i broccoletti e salsa al pecorino romano DOP (di Francesca Romana Barberini)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema di ricotta e broccoli
- 500 g di acqua
- 350 g di cimette di broccoli
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 200 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
Besciamella
- 20 g di burro
- 20 g di farina tipo 00
- 250 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Assemblare le lasagne
- 250 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- 2 cucchiai di pecorino Romano grattugiato
Salsa al pecorino
- 75 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
- 150 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2577 kJ / 616 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saccottini agli spinaci
1h 30min
Torta salata di cardi e funghi secchi
1h 55min
Linguine con pesto di noci e broccoli
35 min
Lasagne alle verdure (vegan)
2h
Lasagne di zucca
1h
Tagliatelle di farro al pesto di avocado
1h
Ravioli di seitan al vapore su crema di verza e patate
1h 30min
Gnocchi al pesto di broccoli e basilico di Mattia Poggi
3u. 30min
Lasagna rucola, zucchine e formaggio di capra
2h
Lasagne ai funghi (senza glutine)
2u. 5min
Lasagne con castagne, zucca e finocchietto selvatico
55 min
Pasta fresca ai fiori di zucchina
1h 15 min