Kompatibilní verze
Lasagne con i broccoletti e salsa al pecorino romano DOP (di Francesca Romana Barberini)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema di ricotta e broccoli
- 500 g di acqua
- 350 g di cimette di broccoli
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 200 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
Besciamella
- 20 g di burro
- 20 g di farina tipo 00
- 250 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Assemblare le lasagne
- 250 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- 2 cucchiai di pecorino Romano grattugiato
Salsa al pecorino
- 75 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
- 150 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2577 kJ / 616 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliolini alla zucca
1h 20 min
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1h 40 min
Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso
45 Min
Crocchette filanti con verdure e formaggi
35 Min
Trofie alle castagne con pesto, patate e fagiolini
1h 40 min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1h 40 min
Polpette con le sarde
25min
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
50 min
Tortiglioni pasticciati alle verdure
1 Std.
Strudel di broccoletti
1h 40 min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1h 30 min
Spaghetti peperoni, spada e melanzane
35 Min