Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di pane bianco tostato
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 150 g di scamorza a pezzi
- 1 cipolla in quarti
- 200 g di zucchine a pezzi
- 200 g di peperone rosso a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 1000 g di latte
- 100 g di farina
- 50 g di burro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1500 g di acqua
- sale q.b. per l'acqua di cottura
- 500 g di pasta secca tipo tortiglioni
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2414 kJ / 577 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Sacharidy
- 69.9 g
- Tuk
- 22.9 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle alle olive e mozzarella
30min
Farfalle ai quattro formaggi
25 Min
Pasta al forno vegetariana filante
1 Std.
Farfalle in crema di uova e cavolfiore
45min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h
Farfalle filanti con radicchio, fontina e salsiccia
35min
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1 Std.
Verdure in crosta di uova e formaggio
40min
Pasta sfiziosa
30min
Penne lisce al ragù di trevisana
40min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30min