Vongole veraci su crostoni di pane

Vongole veraci su crostoni di pane

5.0 20 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 600 g di vongole veraci pulite e spurgate
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 peperoncino piccante fresco o secco
  • 500 g di acqua
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 40 g di olive taggiasche denocciolate
  • 100 g di vino bianco secco
  • 8 fette di pane di Altamura (tipo pugliese) (circa 50 g a fetta)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 porzioni

Protein 96 g
Kalorie 8380 kJ / 2003 kcal
Tuk 62.6 g
Vláknina 14.7 g
Sacharidy 281.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...