Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di vongole veraci, pulite e spurgate
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino piccante fresco o secco
- 500 g di acqua
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di olive taggiasche denocciolate
- 100 g di vino bianco secco
- 8 fette di pane di Altamura (tipo pugliese) (circa 50 g a fetta)
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 8380 kJ / 2003 kcal
- Protein
- 96 g
- Sacharidy
- 281.5 g
- Tuk
- 62.6 g
- Vláknina
- 14.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cannocchie al Varoma
55min
Insalata di totano e piselli al lime
1h
Insalatina di calamari e pepe rosso
1h
Pepata di cozze
55min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Tegamino di vongole e zucchine
40 Min
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Lumachine in rosso
1h 40 min
Catalana di pesce e verdure
1 Std. 30 Min
Brodetto di Fano
1h
Cozze al vino bianco
40 Min
Insalata di mare in vasetto
50 Min