Lonza, salsicce e cipolle

Lonza, salsicce e cipolle

4.2 17 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
5 porzioni

Suroviny

  • 400 g di cipolle dorate in quarti
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di salsiccia di maiale fresca, a pezzetti (6-7 cm)
  • 400 g di lonza di maiale a pezzetti (3-4 cm)
  • 50 g di vino bianco
  • 30 g di farina tipo 00
  • 10 g di concentrato di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 5 foglie di salvia fresca lavate
  • 10 fette di pane casereccio

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 627 mg
Protein 12.7 g
Kalorie 2104.3 kJ / 502.6 kcal
Tuk 35.5 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 9.9 g
Sacharidy 13.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...