Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di cipolle dorate in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di salsiccia di maiale fresca, a pezzetti (6-7 cm)
- 400 g di lonza di maiale a pezzetti (3-4 cm)
- 50 g di vino bianco
- 30 g di farina tipo 00
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 10 fette di pane casereccio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2104.3 kJ / 502.6 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 35.5 g
- Nasycený tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 627 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Costine di maiale alle verze
1h 20 min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30 min
Pollo alla cacciatora
50min
Fegato alla veneziana
35min
Coppa di maiale in umido
1h 30 min
Wurstel e patate speziate
1h 5min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
"Uccellini scappati"
40 Min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Salamelle con le verze
1h 5min
Costine in umido
1h 20 min
Cassoeula
1h 25min