
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 60 g di cipollotti a pezzi
- 50 g di carote pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciuga sott'olio scolati
- 500 g di code di mazzancolle
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di vino bianco secco
- 150 g di acqua
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1000 g di vongole fresche, spurgate
- 8 fette di pane tostato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 631 kcal / 2640 kJ
- Protein
- 51.1 g
- Tuk
- 20.3 g
- Sacharidy
- 65.1 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linguine ai gamberoni
30min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1hod.
Pepata di cozze
55min
Scampi alla busara
35min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Vongole veraci su crostoni di pane
50min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35min
Zuppa di pesce alla napoletana
1hod. 10min
Vongole e cozze alla marinara
3hod.
Brodetto ricco con crostoni
1hod.
Zuppetta di crostacei
40min
Zuppa di pesce tradizionale
1hod. 30min