Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 60 g di cipollotti a pezzi
- 50 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciuga sott'olio, scolati
- 500 g di code di mazzancolle
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di vino bianco secco
- 150 g di acqua
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1000 g di vongole fresche, spurgate
- 8 fette di pane tostato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2640 kJ / 631 kcal
- Protein
- 51.1 g
- Sacharidy
- 65.1 g
- Tuk
- 20.3 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Insalata di pesce esotica
30 Min
Zuppetta di crostacei
40min
Rombo pomodoro e nocciole
1h
Linguine con scampi al limone
20min
Sogliola al vapore con verdurine
45 Min
Coniglio in porchetta
1 Std. 20 Min
Vongole e cozze alla marinara
3h
Zuppa di pesce tradizionale
1 Std. 30 Min
Cozze al vino bianco
40min