Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 60 g di cipollotti a pezzi
- 50 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciuga sott'olio, scolati
- 500 g di code di mazzancolle
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di vino bianco secco
- 150 g di acqua
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1000 g di vongole fresche, spurgate
- 8 fette di pane tostato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2640 kJ / 631 kcal
- Protein
- 51.1 g
- Sacharidy
- 65.1 g
- Tuk
- 20.3 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10 min
Cozze al vino bianco
40 min
Tegamino di vongole e zucchine
40 min
Vongole e cozze alla marinara
3sa
Cozze alla Medoc
50 menit
Linguine ai gamberoni
30 min
Zuppetta di crostacei
40 min
Pepata di cozze
55 Min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 menit
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1j
Cacciucco
1j 20 menit