Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 60 g di cipollotti a pezzi
- 50 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciuga sott'olio, scolati
- 500 g di code di mazzancolle
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di vino bianco secco
- 150 g di acqua
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1000 g di vongole fresche, spurgate
- 8 fette di pane tostato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2640 kJ / 631 kcal
- Protein
- 51.1 g
- Sacharidy
- 65.1 g
- Tuk
- 20.3 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Anelli di totano in umido
30 dk
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1sa
Zuppa di pesce tradizionale
1sa 30 dk
Cozze alla Medoc
50min
Zuppa di pesce alla napoletana
1sa 10 dk
Scampi alla busara
35 Min
Zuppa di cozze
1sa
Vongole veraci su crostoni di pane
50min
Capesante gratinate
30 dk
Zuppetta di crostacei
40min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 Min