Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio di oliva
- 450 g di cipolla rossa, a metà
- 80 g di pancetta a cubetti
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo di pollo
nebo 1 dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo), sbriciolato - ½ cucchiaio di erbe aromatiche della Provenza
- 200 g di vino rosso
- 100 g di acqua
- 500 g di patate a pasta farinosa, con la buccia lavata, a pezzi (3 cm )
- 550 g di sovracosce di pollo senza pelle (3-4 pezzi)
- 250 g di funghi freschi, in quarti
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55 Min
Pollo alla cacciatora
50 Min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Zuppa di pesce Maiorchina
45 Min
Terrine di pollo e patate (per 2 persone)
50 Min
Stufato di vitello
1h
Cotriade (brodetto di pesce Bretone)
1 Std. 15 Min
Costine marinate al finocchio e curcuma con cipolline
12u. 55min
Coniglio ai funghi
1 godz. 10 min
Pollo in umido ai funghi
50 Min
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1h
Pollo con salsa ai peperoni
55 Min