
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio di oliva
- 450 g di cipolla rossa a metà
- 80 g di pancetta a cubetti
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo di pollo
nebo 1 dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo) sbriciolato - ½ cucchiaio di erbe aromatiche della Provenza
- 200 g di vino rosso
- 100 g di acqua
- 500 g di patate a pasta farinosa con la buccia lavata, a pezzi (3 cm )
- 550 g di sovracosce di pollo senza pelle (3-4 pezzi)
- 250 g di funghi freschi in quarti
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 445 kcal / 1862 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Agnello al vino
40min
Pollo, pancetta e olive
35min
Pollo al limone
50min
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
1hod. 40min
Petto di pollo con funghi e verdure
1hod.
Pollo alla cacciatora
50min
Pollo ai peperoni
1hod. 5min
Pollo in umido ai funghi
50min
Pollo in salsa ai funghi
50min
Pollo con salsa ai peperoni
55min
Pollo alla romana
1hod. 10min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55min