Zařízení & příslušenství
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
1000 gramů vody
-
20 gramů olivového oleje
-
250 gramů rýže basmati
-
1 čajová lžička soli
-
¼ čajové lžičky čerstvě umletého černého pepře
-
4 zmrazené filety z lososa4 čerstvé filety z lososa
-
olivový olej na vymazání
-
1 stroužek česneku
-
60 gramů cibule napůl
-
10 gramů másla
-
400 gramů smetany, min. 33 % tuku
-
2 kostky zeleninového bujónu2 vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
-
1 ½ polévkové lžíce rajčatového protlaku
-
1 - 2 špetky chilli, drceného, sušeného (volitelně)
-
1 čajová lžička kukuřičného škrobu
-
2 snítky čerstvého kopru nasekaného, jen lístky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
34 g
Kalorie
3569 kJ /
853 kcal
Tuk
55 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
53 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1hod. 50min.
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min.
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30min.
Steak s rukolovým salátem
35min.
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min.
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2hod. 20min.
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min.
Losos v balíčku se sušenými rajčaty a kuskusem
35min.
Kuřecí kousky s teplým bramborovým salátem
55min.
Plněná vepřová panenka s brambůrkami na páře
55min.
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1hod. 45min.
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1hod. 35min.