Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Coriander spice paste
- 30 g fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves only, plus extra for garnishing
- 5 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded, if preferred
- 20 g lemon juice
- 20 g olive oil
- 1 tsp garam masala (see Tips)
- 1 tsp salt
- 100 g double cream
Paneer parcels
- 500 g paneer, cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 200 g cherry tomatoes, cut into halves
- 60 g fresh baby spinach leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2287.9 kJ / 544.7 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 49.1 g
- Nasycený tuk
- 28.6 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 1294.5 mg
Alternativní recepty
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Chilli chutney quesadillas
1 Std.
Palak paneer
45min
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
40min
Paneer makhani
45min
Rogani kumbh
45min
Chilli paneer
30min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Paneer tikka
40min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Paneer Makhani
1 Std.
Baingan ka bharta
1 Std. 20 Min