Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g jasmine rice
- 240 g boiling water, plus extra to soak
- 80 - 100 g Thai red curry paste
- 400 g coconut milk
- 220 g canned bamboo shoots, cut into slices
- 3 makrut lime leaves
- ¼ tsp sea salt
- 600 g skinless chicken thigh fillets, cut into thirds
- 30 g palm sugar or light brown sugar
- 2 tbsp fish sauce
- 100 g frozen green peas
- 100 - 200 g broccoli, cut into florets
- 20 fresh Thai basil, leaves only, to garnish
- fresh long red chilli, cut into thin slices, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2814.8 kJ / 672.8 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Sacharidy
- 65.2 g
- Tuk
- 28.1 g
- Nasycený tuk
- 17.6 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 1270.1 mg
Alternativní recepty
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 Min
Lamb biryani with vegetable curry
1 Std. 30 Min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55 Min
Low carb gluten free lamb lasagne
1 Std. 40 Min
Old fashioned apple mocktail
Žádné hodnocení
Lamb saag (Noni Jenkins)
1h 15min
Creamy beef curry
1h 15min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.