Zařízení & příslušenství
Beef madras
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portions
Suroviny
-
boiling water100 g
-
fresh coconut flesh grated (see Tips)100 g
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
tamarind paste (see Tips)30 g
-
canned tomatoes200 g
-
brown onion cut into quarters200 g
-
fresh long red chilli trimmed, 1 cut into thin slices, for garnishing2
-
ghee (see Tips)1 tbsp
-
fresh curry leaves10
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
Madras powder (see Tips)2 tbsp
-
beef chuck steak cut into cubes (2 cm)750 - 800 g
-
salt1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portions
Sodík
1248.2 mg
Protein
47.6 g
Kalorie
1887.3 kJ /
449.3 kcal
Tuk
22.6 g
Vláknina
5.8 g
Nasycený tuk
9.8 g
Sacharidy
12.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flavours of India
98 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Sri Lankan red beef curry
1 Std. 40 Min
Lamb saag
1 Std. 30 Min
Madras curry powder
15 Min
Pork vindaloo
2 Std. 20 Min
Chicken korma
45 Min
Chicken tikka masala
1 Std. 10 Min
Chicken 65 and green chutney
1 Std. 5 Min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 Std. 40 Min
Coconut lamb curry
2 Std.
Rogan josh
1 Std. 35 Min
Lamb dhansak
25 Std. 45 Min
Bhuna gosht
1 Std. 20 Min