Zařízení & příslušenství
Beef madras
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
4 portions
Suroviny
-
boiling water100 g
-
fresh coconut flesh grated (see Tips)100 g
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
tamarind paste (see Tips)30 g
-
canned tomatoes200 g
-
brown onion cut into quarters200 g
-
fresh long red chilli trimmed, 1 cut into thin slices, for garnishing2
-
ghee (see Tips)1 tbsp
-
fresh curry leaves10
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
Madras powder (see Tips)2 tbsp
-
beef chuck steak cut into cubes (2 cm)750 - 800 g
-
salt1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portions
Sodík
1248.2 mg
Protein
47.6 g
Kalorie
1887.3 kJ /
449.3 kcal
Tuk
22.6 g
Vláknina
5.8 g
Nasycený tuk
9.8 g
Sacharidy
12.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flavours of India
98 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Chicken 65 and green chutney
1hod. 5min.
Pork vindaloo
2hod. 20min.
Sri Lankan red beef curry
1hod. 40min.
Madras curry powder
15min.
Rogan josh
1hod. 35min.
Lamb korma
4hod.
Lamb dhansak
25hod. 45min.
Chicken korma
45min.
Bhuna gosht
1hod. 20min.
Coconut lamb curry
2hod.
Chicken tikka masala
1hod. 10min.
Murgh makhani (Butter chicken)
1hod. 15min.